6 tipů na luxusní fotoobraz

Fotoobraz není jen fotka na plátně, kterou si pověsíte doma. Je to památka, vzpomínka, dekorace, která vám bude zlepšovat náladu každý den.
V Tiskni online víme, že vzpomínky si naši klienti chtějí zachovat co nejdéle. A právě z toho důvodu je pro nás klíčové, aby byly fotoplátno, rám i tisk kvalitní a fotoobraz nevybledl a zachoval si krásné barvy po dlouhá léta.
Předáme vám pár tipů, na co si dávat pozor při objednávání fotoobrazů. 

A přiblížíme vám, jak fotoobraz vzniká. A na závěr vám ukážeme inspiraci, jaksi i vy můžete vyšperkovat váš domov.

1. Velikost obrazu

Jak velký fotoobraz zvolíte?

U nás si vybere každý, nabíme velikosti od 30 x 20 cm, což odpovídá velikosti papíru cca A4, až po obří plátno 130 x 87 cm. Nejoblíbenější je rozměr 60 x 40 cm a 90 x 60 cm. Pro naše nejnáročnější zákazníky jsme schopni vyrobit za příplatek i rám přímo na míru.

Jak velký fotoobraz zvolit?

Nejprve si změřte místo, kde chcete obraz mít, a podle toho vyberte velikost, která vám vyhovuje. Současně zvažte, zda chcete mít fotoobraz na výšku, nebo na šířku.

2. Úprava fotek

Červené oči nebo přesvětlená fotka? To jsou věci, ke kterým někdy u focení dojde. Ovšem nevěšte hlavu, všechny tyto věci se dají lehce upravit. Pokud jste si fotili fotku sami, můžete si ji jednoduše upravit v libovolném editoru, ať už na telefonu, nebo na počítači, a upravit si třeba červené oči nebo tmavou fotografii zesvětlit.

Při focení u profesionálního fotografa si s těmito věcmi hlavu lámat nemusíte. Úpravu fotek za vás udělá fotograf a vy tak budete mít o starost méně.

Více o jednoduché úpravě fotek se můžete dočíst v našem článku: Jak jednoduše upravovat fotky v telefonu.

3. Kvalita fotografie

Asi nikdo z nás by se nechtěl každý den koukat na rozmazanou fotku na stěně. Náš editor automaticky provádí základní kontrolu dostatečné kvality vložené fotografie a v případě velmi špatné kvality vás na to hned upozorní.

Chcete-li mít jistotu, že je kvalita vaší fotky opravdu dostatečná a že ji máte správně umístěnou, že nebude mít například něčí hlavu zahnutou přes okraj rámu? Není problém. V Tiskni online si můžete při objednávce zvolit službu „ruční kontrola dat“, před tiskem tiskař zkontroluje svým odborným okem kvalitu i umístění fotografie a v případě problému vás informuje.

V úvodu jsme si říkali, že pro kvalitní výstup (fotoobraz) musíte mít kvalitní vstup (fotografie).

Co se stane, když nemá fotografie dostatečnou kvalitu pro velký obraz?
Na obrazu při pohledu zblízka budou patrné pixely – čtverečky, při pohledu z dálky se to i díky struktuře plátna ztratí.
Zde je příklad:

4. Náhled editoru

Kupovat zajíce v pytli? To se vám u nás nestane.

Právě proto používáme online editor. V něm jednoduše uvidíte, jak bude vaše fotka na plátně vypadat, před tím, než si ji objednáte. Další výhoda online editoru je, že nemusíte nic instalovat a objednávku uděláte jednoduše z PC, mobilu i tabletu.

Proč si o tom jenom číst, podívejte se na video, jak objednat fotoobraz za 1 minutu.

Fotoobraz umožňuje plynulé pokračování fotografie přes rám, ne každá fotografie je k tomu ale vhodná. Proto si můžete hned při vstupu do editoru zvolit rozložení fotografií. Červený rámeček vám pak v editoru ukáže, která část obrazu bude zahnutá.

V našem editoru se kreativitě meze nekladou. Z vašich fotek si můžete vytvořit jednoduše i koláž, a to za stejnou cenu jako samotnou fotografii.

5. Materiál

Vaše spokojenost je pro nás důležitá, proto na zásadních věcech nešetříme. Současně se díky velkému množství obrazů, které vyrábíme, dostáváme na skvělý poměr ceny a kvality. Rám je opravdu pevný a nekroutí se po čase vlivem vlhkosti a zavěšení. Plátno neodstává od rámu, protože je po napnutí ošetřeno pomocí horkého vzduchu. Naše velká výhoda je, že celá výroba probíhá v ČR.

6. Inspirujte se

Je nespočet možností, jak fotoobrazem vylepšit vaši domácnost nebo kancelář.

Tady je pár našich tipů:

  • Rodiný portrét
  • První kroky vaší ratolesti
  • Selfie z dovolené 
  • Momentka z výletu
  • Krásná příroda
  • Fotky ze svatby
  • Domácí mazlíček v akci
  • Půvabná žena či krásné auto

Je tedy jen na vás, jakou vzpomínku si dáte na zeď. Obklopujte se tím, co máte rádi.

Fotoobrazy jsou také časté dárky, a pokud si netroufáte trefit vkus obdarovaného, tak mu na našem e-shopu zakupte dárkový poukaz a on už si objedná obraz s fotkou podle svého gusta.

Běžte na www.tiskni-online.cz a obohaťte svůj domov o vaše radostné vzpomínky. 

Za to, že jste dočetli až sem, máme pro vás dárek, ale je to tajné. Když zadáte v košíku do políčka kód INSPIRE/030, získáte slevu 30% na celou vaši objednávku. Za jedno poštovné lze poslat až 5 obrazů.

RYCHLÝ KONTAKT:
info@tiskni-online.cz

na Váš email odpovíme v nejkratším možném termínu, nejpozději do 48 hodin

Copyright © 2013-2022 Tiskni online, s.r.o. – Všechna práva vyhrazena