Inspirace: Halloweenský tisk fotoobrazu, focení a úpravy fotek

Halloweenské focení je o kreativitě a experimentování. Nebojte se vyzkoušet nové nápady a dát svému uměleckému instinktu volný průběh. Pamatujte, že klíčem k úspěchu je zábava a nadšení, takže se bavte a zachyťte něco opravdu magického.

V tomhle článku Vám dáme tipy na halloweenské focení i úpravy fotek. Na konci najdete i kód na 50% slevu, který můžete využít na tisk fotoobrazu, nástěnný kalendář z vlastních fotek či tisk fotografií.

1. Dýně

K Halloweenu patří neodmyslitelně dýně. To je přece odjakživa jasná věc! Zkuste dýně zakomponovat k Vašemu focení. Udělejte si fotky na dýňové farmě nebo nakupte dýni v obchodě a vyřezejte si do ní strašidelný obličej. Originalitě se meze nekladou.

2. Dýmovnice

A co takhle zpestřit fotografie barevnou dýmovnicí, kterou můžete držet v ruce? Barevný dým vykouzlí na Vašich fotografiích působivou atmosféru.

3. Masky

Halloween je jedna z událostí v roce, kdy si můžete pohrát s make-upem. Během tohoto období se z Vás mohou stát čarodějnice a čarodějové, kostlivci, ďáblové a další hororové bytosti. Zkuste využít Vaší kreativitu a nezapomeňte se u toho vyfotit. Halloweenské fotografie s podzimní krajinou mohou být ve Vašem obýváku krásnou dekorací.

4. Svíčky

Svíčky mohou vytvořit strašidelnější atmosféru na Vašich halloweenských fotografiích. Jen si dejte pozor na oheň či kapající vosk ze svíček

5. Úprava fotografií

O úpravě fotografií jsme psali v článku Jak jednoduše upravit fotky v telefonu. Tímto článkem se můžete inspirovat a vybrat správným fotoeditor. Pokud nechcete upravovat fotky v mobilu, tak např. Lightroom můžete využít i na počítači. Halloweenské a podzimní fotografie můžete ladit do oranžových, zelených, hnědých nebo temných odstínů.

Zdroj: https://www.milujemefotografii.cz/halloweenske-portretni-foceni-a-upravy

Vážíme si každého našeho zákazníka a jsme rádi, že jste tomuto článku věnovali svůj čas. Proto Vám dáváme 50% slevový kód na tisk Vašich originálních halloweenských fotografií, fotoobrazů či fotokalendáře. Stačí při objednávce zadat kód HALLOW/050 a sleva je Vaše!

Platnost slevového kódu do 31.října 2023.

RYCHLÝ KONTAKT:
info@tiskni-online.cz

na Váš email odpovíme v nejkratším možném termínu, nejpozději do 48 hodin

Copyright © 2013-2022 Tiskni online, s.r.o. – Všechna práva vyhrazena