Valentýnský den: Nejlepší fotodárky pro vaši drahou polovičku

S příchodem února se blíží svátek všech zamilovaných – Valentýn. Je to ideální příležitost ukázat Vaši lásku a náklonnost k partnerovi. Co může být lepším způsobem, než překvapit ho nebo ji osobním a zároveň originálním dárkem? Fotodárky jsou skvělou volbou, jak zachytit společné chvíle a vdechnout jim nový život. 

FOTOOBRAZY

Jednou z možností je fotoobraz s vlastní fotografií. Vyberte ten nejromantičtější snímek z vašeho společného dobrodružství a nechte jej zvěčnit v profesionální kvalitě na plátno. Každý pohled na tento obraz bude připomínkou vašich nerozlučných pout a vzácných momentů. Vybírat můžete z široké škály formátů od 30 x 20 cm až po 130 x 87 cm.

FOTOKALENDÁŘE

Další výbornou volbou je fotokalendář, který může být přizpůsoben vašim individuálním potřebám. Uspořádejte fotografie tak, aby každý měsíc přinášel nové překvapení a vzpomínky. Začátek fotokalendáře si můžete zvolit dle sebe. Kalendář může začínat, jak v březnu, ale i v dubnu. Záleží zcela na Vás. Vybrat si můžete i z růžového designu šablony, který je ideálním řešením pro tento moment.

FOTOSEŠITY

Nebo co takhle fotosešit plný výjimečných zážitků, který poslouží jako kronika vašeho vztahu? 

 

A jako bonus pro všechny zamilované, nabízíme exkluzivní 50% slevu na všechny fotodárky. Stačí při objednávce zadat kód LASKA050 a ušetřit! Ale neváhejte, tato nabídka je platná jen do 14. února 2024 včetně.

 

 Překvapte svou polovičku dárkem, který má osobní význam a bude dělat radost ještě mnoho let.

RYCHLÝ KONTAKT:
info@tiskni-online.cz

na Váš email odpovíme v nejkratším možném termínu, nejpozději do 48 hodin

Copyright © 2013-2022 Tiskni online, s.r.o. – Všechna práva vyhrazena