Neumíte se rozhodnout? Návod, jak vybrat tu nejlepší fotku na váš fotoobraz

Představte si fotoobraz, na kterém je zachycen nezapomenutelný rodinný výlet nebo jiný unikátní zážitek. Právě takový obraz dokáže do vaší domácnosti přinést kromě estetické hodnoty i tu emoční, protože každý pohled na něj obnovuje vzácné společné vzpomínky.

Nate Berkus, světově známý interiérový designér, říká:
„Váš domov by měl vyprávět příběh toho, kým jste, a být sbírkou toho, co milujete.“

Problém u většiny z nás ale nastává ve chvíli, když máme vybrat právě 1 fotku, která na fotoobrazu zvěční příběh a emoci naší domácnosti.

Máte na výběr z desítek krásných fotek: úsměvy z dovolené, první krůčky vašeho dítěte, dojemný západ slunce… Jak si vybrat tu jedinou, která nejlépe zachytí vaše vzpomínky a emoce?

Při podobném dilematu vám pravděpodobně proběhly hlavou některé z následujících myšlenek:

  • Mám desítky nádherných společných fotek a neumím vybrat jen jednu.
  • Některé fotky sice nejsou technicky ani kvalitou dokonalé, ale mají pro mě silný emocionální význam.
  • Mám fotografie z různých etap života a těžko se rozhoduji, která etapa je ta nejdůležitější.
  • Fotografie jsou spojeny s různými vzpomínkami a nevím, které vzpomínky chci mít nejvíce na očích.
  • Chci vybrat fotografii, která se bude líbit všem členům rodiny, ale máme různé názory.
  • Obávám se, že když si vyberu jednu fotografii, budu litovat, že jsem nevybral jinou.

Máme pro vás řešení

První krok

Nejprve vám pomůžeme vybrat z desítek fotek pár ideálních kandidátů. Musíte se smířit s tím, že dokonalý výběr neexistuje, ale že každý výběr může přinést krásu a radost. Následně můžete vybírat:

  • Emoce je základ – Nebojte se vybrat fotografii, která není možná technicky dokonalá, ale má silnou emocionální hodnotu. Fotografie, která vyvolává silné pocity, může mít ve vašem domově neocenitelný význam.
  • Šťastná vzpomínka – Zvažte fotografii, na které jsou rodinní příslušníci přirození a šťastní. Může to být vzpomínka z vaší svatby, první kroky vašeho dítěte, rodinný výlet nebo oslava dosažených úspěchů.
  • Vizuální koherence – Emoce a vzpomínka jsou základ. Pokud máte ale stále mnoho kandidátů, zkuste se podívat, zda jsou vybrané fotografie v souladu s barvami a stylem místnosti.
  • Kvalita fotky – Samozřejmě, čím kvalitnější fotka, tím lépe. Ideálně byste měli mít fotky o rozlišení alespoň 1000 px, zvažte také osvětlení fotografie.

Druhý krok

Máte pár vhodných kandidátů a potřebujete vybrat toho nejlepšího adepta. Jaké máte možnosti?

  • Nevybírejte jen 1 fotku – Zvažte vytvoření koláže, která kombinuje několik oblíbených momentů do jednoho uměleckého díla. U nás si můžete do jednoho fotoobrazu nakombinovat až 13 stylů rozložení! Případně si můžete rovnou objednat sérii 3-4 fotoobrazů, které vytvoří váš rodinný příběh na jedné stěně.
  • Rodinná volba – Přenechte zodpovědnost na další členy domácnosti. Ze zúženého výběru nechte vybrat každého člena domácnosti 1 fotku. Logika je jasná, fotka s nejvíce hlasy vyhrává. Nebo opět, objednejte více fotoobrazů, s tím, že každý člen domácnosti vybere právě 1.
  • Vyberte z fotokalendáře – Nakonec máme ověřený supertip. Nechali jste si u nás nebo jinde vytvořit kalendář s fotkami z vašich vzpomínek? Vyberte si společně právě z těchto 12 fotek jednu, která vylepší vaši domácnost o společnou vzpomínku.

Dárek na závěr

Nyní, když už máte vybranou fotografii, která nejlépe vystihuje vaše vzpomínky a emoce, je čas to promítnout do skutečnosti. Abychom vám ulehčili tento rozhodující krok, rádi bychom vám nabídli speciální slevu.

Použijte kód SALE50/TIP, který vám poskytne 50% slevu na váš nákup. Tento kód je platný během následujících 30 dnů, takže máte dostatek času, abyste si mohli vybrat tu nejlepší fotografii bez spěchu.

U nás si navíc váš obraz objednáte jednoduše a rychle. Díky technologii horkého vzduchu a možnosti kontroly tisku budete mít jistotu, že výsledek bude stát opravdu za to.

RYCHLÝ KONTAKT:
info@tiskni-online.cz

na Váš email odpovíme v nejkratším možném termínu, nejpozději do 48 hodin

Copyright © 2013-2022 Tiskni online, s.r.o. – Všechna práva vyhrazena